2016-05-14 08:44:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kellemesnek ígérkezik a nap

Napi horoszkóp május 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Bőven lenne tennivalója, ám teljesen érthető, ha a fárasztó hét után inkább a lustálkodást választja. A természet közelsége feltölti energiával, ha az idő engedi, menjen kirándulni!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Szűz jegyében látható. Hétvégi munkáit a legnagyobb nyugalomban végezheti. Töltse pihenéssel a délutánt, kényeztesse magát egy kellemes fürdővel!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Végre visszatért a nyugalom az életébe. Bár nem fog egyik napról a másikra minden dolga rendeződni, de a túlpörgéstől, a konfliktusoktól, belső vívódásoktól már megóvják önt a csillagok. A feszültség csökken, és végre képes ismét örülni az apró dolgoknak is!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma akkor érzi magát a legjobban, ha sok ember veszi körül. Szervezzen baráti találkozót, a rég nem látott ismerősök izgalmas hírekkel szolgálnak majd. Az estét töltse otthon, pihenéssel.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ne tervezzen sok házi munkát erre a napra, rászolgált bőven egy kis nyugalomra. Végre érezheti, amit már régen: harmónia veszi önt körül. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy belső békéjét meglelve magabiztossá és határozottá vált.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében jár. Úgy érezheti, egyensúlyba került a külvilággal és önmagával is. Ez alkalmat ad önnek arra, hogy új mederbe terelje az életét. Különösen akkor, ha a régi utat már üresnek találja... A mai nap alkalmas arra, hogy végiggondolja, mi az, amin változtatni szeretne.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz a Bika jegyében áll. Kényelmesnek, kellemesnek ígérkezik ez a nap. A házimunkával inkább lassan haladjon, semmiképp se kapkodjon, mert akkor kisebb baleset érheti. Az este legyen a szórakozásé, hívja fel a barátait!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Sok bolygó áll még a Bika jegyében, ez a szerelmi életére van kedvező hatással. Használja ki a mai napot arra, hogy minél több időt tölthessen a kedvesével. Merítsen ön is erőt a kapcsolatukból. Egy kisebb wellness program is beleférhet a programba!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nyugodt, békés napra számíthat. Este ahhoz is lesz kedve és ereje, hogy szórakozni menjen. Ha ön egyedülálló, ma sok alkalma lesz az ismerkedésre!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nem szívesen maradna most otthon. Ha mégis ezt teszi, számíthat arra, hogy folyamatosan csörögni fog a telefonja. Fogadja el valamelyik meghívást, menjen szórakozni. Megérdemel egy kis kikapcsolódást!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A napi rutinmunkával hamar végez. A bevásárlást, ha lehetséges, inkább bízza másra, mert most könnyen elúszhat a pénzügyekkel. Este változatos meglepetésekben lesz része.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold belépett a Szűz jegyébe. A nagyobb beszerzéseket halassza inkább későbbre. Ez a nap csodálatosan alkalmas a lazításra. Használja ki az időt a pihenésre, és menjen uszodába. Délután egy fontos kérdést kell tisztáznia a családtagjaival.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: